Idén bakom Stilino tog fart 2018 efter att vi själva beställt möbler till vårt kontor; den digitala marknadsföringsbyrån Redcarpet. Nicholas & Fabian som står bakom byrån och webbutiken Stilino älskar e-handel och har byggt upp ett starkt team, där målet är att bygga en snygg, funktionell och lättförståelig webshop med bra innehåll och förklaring kring de produkter som erbjuds för att du som kund ska finna det du söker till ditt företag.

 

I huvudsak vill vi erbjuda kvalitativa och hållbara möbler med stil, enbart från svenska leverantörer. En annan viktigt sak för oss är att det enkelt för företagaren att ta emot och packa upp sina nya möbler. Nästan alla våra möbler är färdigmonterade eller kräver endast minimalt med montering. Dessutom är våra möbler mycket funktionella och flexibla då flertalet av dessa är stapelbara eller fällbara. Då alla våra produkter finns i Sverige så erbjuder vi snabba leveranser och mycket god service.

 

I samband med lansering av shoppen anställde vi en e-commerce manager, Christian Persson som har många års erfarenhet av att driva e-handel. Christian har god kunskap inom våra produkter och erbjuder en fantastiskt kundtjänst och vägleder er från planering till köp. För Er som önskar hjälp kring  inredningsdesign så samarbetar vi med olika inredningsdesigners som kan hjälpa er att skissa upp kontoret, caféet, konferensen med mera. Ni får hjälp att visualisera rummet innan beställning och designern tar hänsyn till grafisk profil, form och färg, känsla samt tonalitet.

 

Team Stilino önskar er stiligt välkomna till oss!