Vanliga frågor om Stilinos webshop

Här får du svar på de vanligast frågorna.

Undrar du något annat så kontakta oss via formuläret till höger eller via telefon 0322-20 99 59

Vad kostar frakten?

När stora produkter ska fraktas blir fraktkostnaderna lätt mycket höga. För höga för många. Vi har därför satt ett fast fraktpris så att du aldrig behöver chockas av en hög fraktkostnad.

Vårt fastpris för frakt är 349 kr, vilket är vad mindre beställningar på pall kostar att skicka. Blir det dyrare är det vi som står för det. Du behöver aldrig oroa dig för en chockhög frakt.

Gör du ett lite större inköp på minst 5000 kr exkl moms och frakt, så står vi för hela frakten! 

Om du bara ska köpa något litet som kan skickas som postpaket så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som då kollar upp om det går att skicka varan till lägre pris. Du betalar då givetvis bara faktisk frakt.

Vad gör jag om jag upptäcker en fraktskada?

Kontakta Stilinos kundtjänst via telefon eller via kontaktformuläret.

Kan jag hämta varorna själv?

Ja, det går bra att hämta varorna direkt på våra lager i Hyltebruk resp Alingsås. Kontakta oss för att få veta på vilket lager just dina varor finns.

Välj det fraktalternativet i kassan. Vi meddelar dig när varorna är redo att hämtas.

Kan man handla på Stilino som privatperson?

Ja, vi välkomnar både privatpersoner och företag! Observera att det finns en switch överst på sidan där du kan välja om priserna visas med eller utan moms. Moms måste alltid betalas av privatpersoner.

Kräver möblerna mycket montering?

Nej! De flesta av våra produkter kräver ingen montering alls. Fällbara möbler behöver normalt sett bara fällas upp. För ytterligare info se produktbeskrivningen eller kontakta kundtjänst.

Kontaktformulär

   

  Stilino Möbler

  Tomasgårdsvägen 13
  441 39 Alingsås

  0322-20 99 59

  info[a]stilino.se